Overal in de media!

2014-04-02-Ik met Imkersvereniging Horst e.o. in de Hallo Horst aan de Maas

Het artikel van donderdag 2 april 2015 in de Hallo. Klik op de foto om de tekst te lezen in het groot.

 

Imkerverening Horst e.o. had mij eind Maart gevraagd of ik bij een interview wilde zijn met de lokale krant van Horst aan de Maas. De krant heet “Hallo Horst aan de Maas”, hier ook wel bekend als “De Hallo.” “Ja.” had ik gezegd en 2 april stond ik in de krant. De interview was met een aantal bestuursleden van de vereniging en ik. Het ging over jaarmarkt en waarom de vereniging al 100 jaar bestaat.

Afgelopen zondag was de jaarmarkt van de imkervereniging en ook nu hadden ze me weer gevraagd of ik bij een interview wilde zijn. De interview ging over waarom ik en nog een andere jongere bij de vereniging kwamen en bijen wilde houden, omdat we zo jong zijn vergeleken met de meeste imker. Volgens de voorzitter is een derde van de leden nu al onder de 45 jaar oud, terwijl een paar jaar geleden het gemiddelde nog rond de 65 jaar oud lag of jong…

2015-04-20-01-Bjorn Alards en ik in de Limburger voor Imkersvereniging Horst e.o.

Bjorn Alards en ik in de Limburger. Klik op de foto om de foto in het groot te bekijken.

2015-04-20-02-Bjorn Alards en ik in de Limburger voor Imkersvereniging Horst e.o.

De tekst van het artikel in de limburger. Klik erop om het in het groot te bekijken.

En dinsdag kreeg ik een mail dat ik had gewonnen met mijn filmpje bij Vroege Vogels TV. Ik had een filmpje gemaakt van rode bosmieren die een grijze zandbij doden. Ikzelf kwam niet op tv, maar wel mijn naam en mijn filmpje, ingesproken door Menno Bentveld! Hieronder de video.

En dit was mijn prijs:

2015-04-21-01-Vroege Vogels TV Zelf Geschoten prijs

Een echte Vroege Vogels dopper!

2015-04-21-02-Vroege Vogels TV Zelf Geschoten prijs

Fles en beker ineen!

 

En hier de link naar de uitzending. Vanaf: 17.38 min is het te zien..

http://www.npo.nl/vroege-vogels/21-04-2015/VARA_101372857

Nou ik steeds meer in de media kom is er een angst: RTL Boulevard! zodra ik bij dat vreselijke programma kom ben ik verdwenen en ik weet al waarnaar toe.

Author: Mathijs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *