Foto van de week! Week 36

Noa, American Indian Dog, tussen de heide.

Noa tussen de heidebloesem is de foto van de week. Foto: Mathijs Herremans, 7 september 2014. Klik op de foto voor een grotere versie in Flickr. ƒ/8.0, 7.1 mm, 1/320, ISO 640.

De foto van deze week is Noa tussen de heidebloesem.

Ik was al vroeg op ’s ochtends en besloot na een paar uur wakker te hebben gelegen maar eens te gaan wandelen. Ik nam Noa mee. Ik vertrok om half acht, liep naar het bos en dacht: “Ik zie wel waar ik kom. Misschien kom ik wel in ‘t Schuitwater. Haha.” Ik nam in het bos het ene paadje naar het andere en dacht: “Dat is wel een leuk paadje, laat ik die maar nemen.” En zo ging het door. Ik kwam uit in Swolgen. Ik wilde alleen niet door de dorpen en ging zo snel als ik kon weer het bos is. Even later was ik toch terecht gekomen in het Schuitwater. Af en toe tijdens het wandelen was ik mijn oriëntatie kwijt, omdat ik vanuit een andere weg ergens terecht kwam. Ik heb ruim 11,5 km gelopen met een gemiddelde snelheid van 5 km/u.

Noa is onze hond, een American Indian Dog en moeder van zes puppy’s geweest. Wil je die foto’s zien. Klik dan hier en voor het filmpje van de bevalling en het opgroeien van de pups klik hier.

Author: Mathijs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *