Foto van de week! Alweer een video.

Ik heb dankzij de actie van Bever, een wandel en fietszaak in Den Bosch de GoPro Hero3+ Silver Edition. Bever ging is een wandel en fietszaak en je kon er afgelopen zaterdag heel goedkoop een GoPro kopen en Maureen, mijn zus(je) heeft er voor mij in de rij gestaan. Ik er al een paar timelapse meegemaakt en die zullen hier te zien zijn.

Ik wil de GoPro gaan gebruiken voor beelden van vogels. Bijvoorbeeld voor bij het bijvoeren of bij de vogelkastjes. Ik heb er een Gorillapod bij dat is een statief dat je makkelijk op verschillende ondergronden kan zetten en dat je aan een boom of tak vast kan maken. Ik ga er nog veel mee proberen. Veel kijkplezier.

 

Author: Mathijs

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *